Voel je de knusse- en huiselijke sfeer van ons kinderdagverblijf.

Zodra je binnenstapt bij Villa Veentjes voel je de knusse- en huiselijke sfeer van ons kinderdagverblijf. Wij staan elke dag weer klaar om jouw kind met enthousiasme en liefde te ontvangen.

En dat is fijn, want als ouder wil je jouw kind met een gerust hart naar de opvang brengen. Kinderen zijn welkom vanaf 12 weken. Wij bieden ruimte aan twee groepen; één verticale groep ‘Juffrouw Ooievaar’ en één horizontale groep ‘Meneer de Uil’.

Juffrouw Ooievaar.

Op ‘Juffrouw Ooievaar’ zitten de allerkleinste kinderen. Zij krijgen tot het eerste levensjaar zelfs één vaste verzorgster. Dit geeft rust, veiligheid en vertrouwen. We houden zoveel mogelijk het dagritme van thuis aan. Er zijn 4 slaapkamers zodat jouw kind in alle rust heerlijk kan slapen. Daarnaast is er genoeg tijd om te spelen, naar buiten te gaan, te kroelen, te verkleden, te kliederen, te lezen, te zingen en te knuffelen. En natuurlijk eten we elke dag lekker en gezond.

Jouw kind voelt zich veilig en fijn in ons ooievaarsnest!

juffrouw ooievaar binnen
juffrouw ooievaar binnen
juffrouw ooievaar binnen

Meneer de Uil.

Op ‘Meneer de Uil’ zijn de kinderen al wat groter; peuters gaan graag op avontuur. Rond het 3e levensjaar krijgen zij meer verbeeldingskracht, ontwikkelen zij zich door fysieke spelletjes te doen en kunnen zij al meer taakgericht werken. We bereiden ze op een speelse manier voor op de basisschool. Veel kinderen gaan niet meer naar bed, maar hebben wel behoefte aan een rustmoment. Wij hebben hiervoor één slaapkamer en genoeg kleine, knusse rusthoekjes.

Jouw kind speelt, ontdekt en groeit in ons gezellige uilennest!

meneer de uil binnen
meneer de uil binnen
meneer de uil binnen

ZELF EEN BEELD VORMEN?

Kom gerust een kijkje bij ons nemen.

Kom gerust een kijkje bij ons nemen.

Vraag direct een rondleiding aan om ons kinderdagverblijf te bezoeken.