Wat onze klanten over ons zeggen.

Ontdek wat ouders te zeggen hebben over hun ervaringen bij Kinderdagverblijf Villa Veentjes! Hier delen we enkele hartverwarmende verhalen en lovende woorden van onze gewaardeerde ouders. Lees verder om meer te weten te komen over de vreugdevolle avonturen en liefdevolle zorg die onze kinderen dagelijks ervaren in ons kinderdagverblijf.

“Vanaf het moment dat onze kinderen bij Juffrouw Ooievaar werden ontvangen tot de laatste dag dat ze bij Meneer de Uil afscheid namen zijn ze met veel plezier naar de Villa Veentjes gegaan. We hebben onze drie kinderen ruim zes jaar altijd met een goed gevoel aan de leidsters toevertrouwd. Niet alleen zorgen de leidsters er voor dat het ritme en de regelmaat van thuis op de Villa worden voortgezet, ook hebben ze onze kinderen zo veel geleerd door de verschillende thema’s, om maar niet te spreken van alle mooie knutselwerken. Vader- en moederdagen zijn toch anders nu onze kinderen niet meer naar Villa Veentjes gaan!”

“Onze kinderen waren dol op de leidsters en al was het afscheid ’s ochtends soms met een traan, bij het ophalen in de avond was het altijd een feestje om te zien hoe de kinderen met dikke knuffels afscheid namen van de leidsters.”

“We kijken dan ook met ontzettend veel plezier terug op de periode dat onze kinderen bij Villa Veentjes zaten.”

Gezin – Rossum

“Als ouder van twee vrolijke kinderen, Sophie en Sam, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Villa Veentjes een geweldige plek voor hen is geweest. Vanaf het allereerste moment voelden ze zich er op hun gemak, wat voor mij als ouder een enorme geruststelling was.

De begeleiding bij Villa Veentjes is simpelweg fantastisch. Het team is niet alleen liefdevol en zorgzaam, maar ook enorm professioneel. Ze hebben mijn kinderen geholpen bij hun eerste stappen naar zindelijkheid en hebben hen gestimuleerd om te groeien en zich te ontwikkelen op alle mogelijke manieren.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de warme omgeving en de betrokkenheid van het team bij de ontwikkeling van mijn kinderen. Villa Veentjes heeft een positieve invloed gehad op hun groei en ik kan het dan ook van harte aanbevelen aan andere ouders die op zoek zijn naar een veilige en stimulerende omgeving voor hun kleintjes.”

Gezin – Hurwenen

“Ik heb met heel veel vertrouwen mijn kinderen naar Villa Veentjes gebracht. De kennismaking en rondleiding was heel professioneel, er is hier veel tijd voor genomen en op al mijn vragen is snel en passend gereageerd.

Villa Veentjes denkt met je mee qua planning rondom de opvang en geeft advies als ik vragen had over de opvoeding van mijn kinderen. Hierdoor voelde wij ons gehoord en gezien en is er vertrouwen en prettige samenwerking.

De leidsters zeer geliefd bij onze kinderen. veel persoonlijke aandacht, knuffels en knutselen en natuurlijk lekker veel activiteiten zowel binnen als buiten.”

Gezin – Alem

ZELF EEN BEELD VORMEN?

Kom gerust een kijkje bij ons nemen.

Kom gerust een kijkje bij ons nemen.

Vraag direct een rondleiding aan om ons kinderdagverblijf te bezoeken.