In maart 2005 begon ons avontuur.

over ons ellen en iris

Wij zijn Iris en Ellen. We zijn ontzettend trots op onze mooie organisatie. En we zijn natuurlijk het meest trots op het professionele- en sprankelende team! Samen met de kinderen maken wij er elke dag weer een feest van. Aan het eind van de dag haal jij jouw kind op, met pretlichtjes in zijn/haar ogen.

Voor ons staat persoonlijk contact met jou en je kind voorop. Wij zijn dan ook één van de weinige kinderdagverblijven waar de eigenaren nog zelf op de groep staan. Wij kennen alle kindjes en ouders persoonlijk en bovendien is alles lekker snel bespreekbaar. Wij zorgen bij Villa Veentjes voor een geborgen ‘Natuurlijk Thuis’.

Heb je een keer éxtra advies nodig of heb je vragen over de opvoeding?

Ellen is naast mede-eigenaar van Villa Veentjes ook ontwikkelingspedagoog. Zij is aangesloten bij verschillende instanties als de GGD, het consultatiebureau, maatschappelijk werk, scholen en de peuterspeelzaal.

Binnen ons team werken we enkel met goed opgeleide, pedagogisch medewerkers. Het team is vast en daardoor altijd vertrouwd voor jou als ouder. Om de kwaliteit hoog te houden, bieden wij al onze medewerkers ook éxtra gerichte coaching op de werkvloer aan. Daarnaast leiden wij als erkend SBB leerbedrijf MBO- en HBO studenten Pedagogiek op.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak, dan vertellen je nog veel meer én we laten we je natuurlijk alles graag zien!

team kdv villa veentjes
gebouw kdv villa veentjes
team kdv villa veentjes

ZELF EEN BEELD VORMEN?

Kom gerust een kijkje bij ons nemen.

Kom gerust een kijkje bij ons nemen.

Vraag direct een rondleiding aan om ons kinderdagverblijf te bezoeken.