Wat ouders zeggen over KDV Villa Veentjes

Villa Veentjes is een plek waar wij onze 2 zoons altijd met veel vertrouwen hebben gebracht. Goede communicatie, leuke activiteiten maar vooral leidsters die veel zorg en aandacht hebben voor de kinderen zijn kenmerkend voor dit kinderdagverblijf. Het allerbelangrijkste is echter dat onze kinderen altijd met veel plezier zijn gegaan. Bedankt voor de afgelopen jaren!

Teun en Hanneke van Boekel

Kinderdagverblijf Villa Veentjes is een hele fijne kinderopvang, waar de kindjes heerlijk buiten kunnen spelen. Lieve, fijne leidsters zowel bij juffrouw Ooievaar als meneer Uil! Onze zoontjes zijn met heel veel plezier hier naar toe gegaan. Een echte aanrader!

Chantal Ermstrang

"Onze Fijke is altijd met heel veel plezier naar de Villa gegaan! Hele prettige communicatie met de leidsters. Super lieve meiden! Wij zijn zeer tevreden en brengen inmiddels ook onze zoon Jidde (en in de toekomst onze nieuwe spruit) graag naar dit kinderdagverblijf!"

Evie en Lex

Wij bevelen Villa Veentjes zeker aan! Onze oudste kwam er met 3 jaar (is nu naar BSO Villa Verboven) en onze jongste vanaf het begin. Beiden met veel plezier, mede door het buiten spelen zodra het maar even kan en de leuke activiteiten en uitjes die er worden gedaan. Er is een vast team van professionele leidsters, dus niet elke keer weer een nieuw gezicht voor zowel ouder als kind. Hierdoor bouw je ook sneller een band op met elkaar. Ik heb altijd het gevoel dat ze je kind echt kennen en weten wat het kind wel of niet wil of op dat moment nodig heeft. Je kind krijgt echt de juiste zorg en aandacht! En ook niet onbelangrijk: Ze hebben altijd een luisterend oor als je eens wil overleggen als ouder en ze denken graag mee, zonder te oordelen. Echt een aanrader dus!

Bertina, Eddy, Fynn en Jens

"Villa veentjes is wat ons betreft een veilige, warme en knusse omgeving voor kinderen, waar persoonlijke aandacht voor elk kind centraal staat. Wij hebben onze kinderen altijd met een goed gevoel naar Villa Veentjes gebracht, omdat je kon rekenen op de bekende leidsters, waar je kind zich fijn bij voelt. Als het afscheid soms moeilijk was kon je rekenen op een lief berichtje, of een foto, dat alles goed gaat. Wij vonden dat persoonlijke contact erg fijn!".

Fam. Tibosch

"Onze kinderen gaan al jaren met veel plezier naar Villa Veentjes. Ze voelen zich er helemaal thuis en vinden het erg fijn dat ze elke week door dezelfde vaste leidsters (die er ook al jaren werken) worden ontvangen. De overdracht verloopt (ook ondanks Corona perikelen) op een prettige manier en de leidsters nemen de tijd voor je".

Fam. Houtkoop