Wat ouders zeggen over KDV Villa Veentjes

Wij kijken met enorme tevredenheid terug op de tijd die onze kinderen hebben doorgebracht op de Villa. Betrokken leidsters, korte lijntjes en een fijne omgeving voor de kinderen. Kortom een tweede thuis waar Guusje en Neele met veel plezier op terugkijken!

Maarten Schamp & Bertine de Grouw

Kinderdagverblijf Villa Veentjes is een hele fijne kinderopvang, waar de kindjes heerlijk buiten kunnen spelen. Lieve, fijne leidsters zowel bij juffrouw Ooievaar als meneer Uil! Onze zoontjes zijn met heel veel plezier hier naar toe gegaan. Een echte aanrader!

Chantal Ermstrang

"We hebben het echt getroffen bij Villa Veentjes. Knap hoe Ellen en Iris er zo'n vertrouwde en stabiele plek van weten blijven te maken. Kjell en Merle hebben altijd zoveel plezier gehad en zoveel positiefs meegekregen. Dank je wel!"

Fam. Kleijnjan

Wij bevelen Villa Veentjes zeker aan! Onze oudste kwam er met 3 jaar (is nu naar BSO Villa Verboven) en onze jongste vanaf het begin. Beiden met veel plezier, mede door het buiten spelen zodra het maar even kan en de leuke activiteiten en uitjes die er worden gedaan. Er is een vast team van professionele leidsters, dus niet elke keer weer een nieuw gezicht voor zowel ouder als kind. Hierdoor bouw je ook sneller een band op met elkaar. Ik heb altijd het gevoel dat ze je kind echt kennen en weten wat het kind wel of niet wil of op dat moment nodig heeft. Je kind krijgt echt de juiste zorg en aandacht! En ook niet onbelangrijk: Ze hebben altijd een luisterend oor als je eens wil overleggen als ouder en ze denken graag mee, zonder te oordelen. Echt een aanrader dus!

Bertina, Eddy, Fynn en Jens

"Onze dochter was de eerste klant bij KDV Villa Veentjes en is door de goede ervaringen daar doorgestroomd naar BSO Villa Verboven. De uitstekende opvang en begeleiding maakt dat wij met een gerust hart de al die jaren hebben vertrouwd op zowel KDV Villa Veentjes en BSO Villa Verboven. Wij kunnen KDV Villa Veentjes zeker aanbevelen."

Annelies Jansen

Bij verhuizing naar Rossum gingen wij op zoek naar een nieuw kinderdagverblijf. Na een bezoekje aan Villa Veentjes realiseerden wij ons al meteen dat we met onze neus in de boter waren gevallen. Aparte slaapkamertjes met losse bedden, een grote speelweide + bos en een organisatie die zo nu en dan ook iets organiseert waar ouders aan kunnen deelnemen zodat je ook wat andere ouders kunt leren kennen! Onze beide kinderen hebben het geweldig gehad op Villa Veentjes en wij brachten ze met een gerust hart weg. Een plek waar je als ouders kunt aangeven wat jij belangrijk vindt voor je kinderen en waar naar je wordt geluisterd. Wij hadden niet beter terecht kunnen komen.

Fam. van Beers